Tilbage
Tilbage til Kenneths side

SMÅ PORTIONS-PIZZAER (4)

 

 

15 g gær

1 dl vand

½ tsk. salt

1 ss olie

ca. 3½ dl mel

 

fyld:

½ ds. flåede tomater ½ ds. tun, makrel eller ansjos

2 sk. skinke 50 g mild ost 1 ss olie 1 drys timian 1 drys rosmarin

 

**************************************************************

1. Gæren røres ud med lunken mælk.

2. Olie og salt tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, til dejen er glat, forhæver.

3. Dejen deles i 4 dele, hver del klappes ud til runde kager, sættes på plade.

4. Fordel tomater og dåsefissk på 2 stk., tomater og skinkestrimler på 2 stk.

5. Pizzaerne efterhæver.

6. Drys timian og rosmarien på, dryp med olie.

7. Fordel tynde osteskiver eller strimler over de små pizzaer.

8. Bages, serveres varme.

 

Velbekomme!