SMÅ
PORTIONS-PIZZAER (4)
15
g gær
1
dl vand
½
tsk. salt
1
ss olie
ca.
3½ dl mel
fyld:
½
ds. flåede tomater ½ ds. tun, makrel eller ansjos
2
sk. skinke 50 g mild ost 1 ss olie 1 drys timian 1 drys rosmarin
**************************************************************
1.
Gæren røres ud med lunken mælk.
2.
Olie og salt tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, til dejen er glat,
forhæver.
3.
Dejen deles i 4 dele, hver del klappes ud til runde kager, sættes på plade.
4.
Fordel tomater og dåsefissk på 2 stk., tomater og skinkestrimler på 2 stk.
5.
Pizzaerne efterhæver.
6.
Drys timian og rosmarien på, dryp med olie.
7.
Fordel tynde osteskiver eller strimler over de små pizzaer.
8.
Bages, serveres varme.
Velbekomme!